google13fd3e333a84c1f9

gingerweb, site met 'n bite!

wil je een modern en betaalbaar design?

Gingerweb webdesign ontwerpt en bouwt professionele websites waarmee je jouw doelgroep bereikt!

design

Modern webdesign met prettig leesbare teksten

Een voortreffelijke website is een must als je je bedrijf goed in de markt wil zetten. Gingerweb ontwerpt sites met een doelmatige vormgeving waarmee je de aandacht van jouw potentiële klant vasthoudt. De boodschap en call-to-action moeten in één oogopslag duidelijk zijn.

meer...

support

Snel support met een betaalbaar onderhoudscontract.

Natuurlijk moet na oplevering jouw website vlekkeloos werken en blijven werken. De plugins moeten bijvoorbeeld regelmatig geupdate worden. Dit is in principe niet heel moeilijk en zou je daarom ook zelf kunnen doen. Maar wil je hier wel je kostbare tijd aan besteden?

meer...

seo

Soepel geschreven content met de juiste SEO elementen

Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep je bedrijf vindt? Bijvoorbeeld door je in de ‘klant’ in te leven en te bedenken welke vragen hij of zij over jouw product zou kunnen stellen. Hoe beter je website deze vragen beantwoordt, hoe hoger je bedrijf in de zoekresultaten eindigt.

meer...

check

Complete check en een overzichtelijk eindrapport

Paarse tekst op een groene achtergrond, Flash animaties, brede kaders links en rechts, Courier schreefletters, alle menu items onder elkaar en weinig tot geen afbeeldingen. Herken je hier je huidige website in? Dan is het misschien tijd om over een make-over na te denken.

meer...

wat kan Gingerweb voor jou betekenen?

Ben je enthousiast geworden en wil je een prijsopgave voor een van onze diensten? De knop hier beneden brengt je naar een lijst met daarin een aantal vragen met betrekking tot jouw wensen. Aan de hand van je antwoorden stellen wij een passende offerte op. 

contactgegevens

bedrijfsgegevens

  • nl11rabo0171551729

  • kvk 69901341

  • btw NL150725784B01

up